Nybyggeri og ombygning

NYBYGGERI I SKIVE MED HOVEDENTREPRISE

Går du med tanker om nybyggeri? Hos Byggeservice har vi mange års erfaring med at opføre nybyggeri i Roslev, Mors, Skive og resten af Midtjylland. Vi står gerne for hele byggeprojektet, fra planlægning og materialevalg til dit byggeri står færdigt og klar til indflytning. Vi tilbyder også at stå for hovedentreprisen ved dit nybyggeri. Med et bredt netværk af kompetente håndværkere og leverandører klarer vi projektering af dit byggeprojekt, så du ikke behøver at bekymrer dig om noget.

FAGLIGE KOMPETENCER TIL NYBYGGERI

Nybyggeri kan være omfattende og uoverskuelig, og der er ofte mange besværlige valg at træffe. Vi stiller derfor vores faglige kompetencer til rådighed, så du kan få professionel vejledning gennem hele byggeprocessen. I samarbejde med dig, skræddersyer vi den bedste mulige løsning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi anvender altid byggematerialer i den højeste kvalitet, og tilbyder gerne rådgivning til valg af de bedste materialer.

FORDELE VED NYBYGGERI

Der er mange gode grunde til at vælge nybyggeri, du kan helt selv bestemme, hvordan huset skal designes og indrettes. Samtidig får du en bolig med en lang levetid, hvor du ikke hverken behøver at bekymrer dig om at skulle male murværk eller rense taget. 

Nybyggede huse er også meget mere energivenlige, og har betydeligt lavere vedligeholdelsesmæssige omkostninger. Grundet lovpligtig byggeforsikring ved opførelse af nybyggeri, dækkes alle fejl eller mangler af forsikringen.

OMBYGNING AF HUS

Trænger huset eller boligen til en ombygning, så står vi klar til at give en hjælpende hånd. Som tømrermester i Roslev, Mors, Skive og Omegn har vi allerede hjulpet mange kunder med ombygning af hus. Uanset hvor stor eller lille omfanget af dit byggeprojekt er, kan vi med sikkerhed levere et solidt resultat, som du kan få glæde af i mange år.

Som et erfaren tømrer- og snedkerfirma udfører vi en bred vifte af opgaver indenfor tilbygning, ombygning og nybyggeri, vi tilbyder blandt andet:

  • ​Tilretning af døre og vinduer der binder
  • Reparation og lægning af gulve
  • Tagkonstruktioner og facadebeklædninger
  • Opsætning af terrasser og altaner
  • Ombygning af sommerhuse og tilbygning af udestuer

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT NYBYGGERI

Kan du tænke dig at realisere din drøm om nybyggeri eller ombygning af dit hus, eller har du brug for en professionel vurdering? Hos byggeservice, sidder vi altid klar med råd og vejledning.

Kontakt os på telefon +45 21 29 64 37 eller send et e-mail til kontakt@skriver-byg.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder for nybyggeri eller ombygning. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

[forminator_form id=”640″]