Tagarbejde

TAGREPARATION NÆR SKIVE OG MORS

Som tømrermester udfører Byggeservice alle typer opgaver indenfor tagarbejde for både private og erhvervskunder. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med tagreparation og tagrenovering i Roslev, Mors, Skive og resten af Midtjylland.

SPECIALISTER I TAGREPARATION

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed, som specialister i reparation og vedligeholde af tagkonstruktioner.​ Har du brug for en hjælpende hånd til udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Udover reparation og renovering af tag, udfører vi blandt andet også nybyggeri, tilbygning og gulvlægning.

UNDGÅ DYRE TAGREPARATIONER MED TAGTJEK

Man bør med jævne mellemrum få taget tjekket for skader, da selv små revner og utætheder på taget, kan udvikle sig til omkostningsfulde skader. Ved at forbedre ventilation, kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktioner.​

Det kan derfor betale sig at få udført et tagtjek hvis du vil undgå unødvendige bekymringer. Ved at få udført en reparation af taget sætter du en stopper for potentielle skader før de breder sig.

VI UDFØRER ALT INDENFOR TAGREPARATION

Hos Byggeservice udfører vi såvel store som små reparationer, der forlænger tagets levetid. Uanset om taget trænger til reparation, renovering eller en udskiftning, så kan vi varetage opgaven.

VEDLIGEHOLDELSE OG TAGRENOVERING

Er taget nedslidt, misfarvet og grimt at se på, eller er der løse og manglende tagsten på taget? Så kan det være på tide med en tagrenovering. Som kvalitetsbevidst tømrer i Roslev, Mors og Skive, udfører vi effektiv tagrenovering der får taget til at fremstå som nyt igen.

Med vores store ekspertise indenfor tagarbejde, udfører vi altid et solidt og professionelt stykke arbejde, der lever op til dine nøjagtige ønsker og behov. Er du i tvivl om dit tag trænger til en tagrenovering, tilbyder vi naturligvis også rådgivning så du kan opnå det bedste mulige resultat.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAGREPARATION

​Har du spørgsmål, eller har du brug for råd og vejledning vedrørende tagreparation eller tagrenovering, så står vi altid klar med et hold af professionelle håndværker der kan løfte enhver opgave indenfor tagarbejde

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 21 29 64 37 eller e-mail kontakt@skriver-byg.dk, for et uforpligtende tilbud på tagservice og reparation af tag.​

Få et uforpligtende tilbud

[forminator_form id=”640″]